Magdalenkový likér

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 80 g Sirup cukrový
  • 20 g Cukr hroznový (glukóza)
  • 250 ml Hruškovice
  • 700 ml Džus hruškový
  • 0.5 kávová lžička Kyselina citrónová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 67.2 mg
  • Vláknina 2240 mg
  • Vitamín A 2240 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do většího nerezového hrnce nalijeme 650 ml dobře vyčištěné hruškové šťávy a smícháme ji s 250 ml hruškového destilátu (min. 80% objem.) Do tekutiny přidáme 80 g a 20 g glukózy. Směs rozmícháme tyčovým mixérem.

  • 2

    Pode chuti přidáme kyselinu citronovou.

  • 3

    Obsah alkoholu v 1 litru likéru je přibližně 20%.

Komentáře k receptu