Vaječný punč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cukr moučkový
  • 6 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 0.6 l Rum
  • 0.5 l Pomerančová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 789 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 26 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 555.3 mg
  • Draslík 303.3 mg
  • Vláknina 500 mg
  • Vitamín A 500 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 62.5 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme žloutky s cukrem do husté pěny. Přimícháme vlahou pomerančovou šťávu a na mírném plameni za stálého míchání zahříváme.

  • 2

    Před varem odstavíme a naléváme punč do připravených skleniček, do kterých jsme předem nalili 1 dl rumu.

Komentáře k receptu