Gin krusta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 5 g Cukr krupice
  • 5 g Citrony
  • 30 ml Džus višňový
  • 50 ml Gin
  • 20 ml Vodka
  • 10 ml Campari Orange bitter
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 236 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 32.4 mg
  • Vláknina 572 mg
  • Vitamín A 572 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do šejkru nasypeme 4 kostky ledu, necháme půl minuty chladit, slijeme vodu z ledu a do šejkru nalijeme višňovou šťávu, gin, vodku a campari. Šejkr uzavřeme a důkladně protřepeme.

  • 2

    Připravenou skleničku otřeme po okraji plátkem citronu, obrátíme dnem vzhůru a ponoříme ji do krystalového cukru, který se nalepí, čímž vznikne ledový efekt. Nápoj ze šejkru nalijeme do skleničky, přidáme slámku a podáváme.

Komentáře k receptu