Pivní punč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 6 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 268 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 78.5 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 51.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme pivo, přisypeme cukr, skořici a necháme 10 minut vařit.

  • 2

    Hrnec odstavíme z ohně a do piva vmícháme rozšlehaná vajíčka a rum. Vše důkladně promícháme, punč nalijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře k receptu