Champagne julep

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Víno šumivé (sekt)
  • 1 ks Cukr kostkový
  • 1 ks Máta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 766 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 56.9 mg
  • Vláknina 1.6 mg
  • Vitamín A 1.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8750.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do sklenice na sekt tzv. flétny dáme kousek cukru a zastříkneme ho sektem.

  • 2

    Vložíme kratší čerstvý stonek máty a muddlerem /nebo koncem barové lžičky/ ho vymačkáme do cukrové fáše.

  • 3

    Přilijeme sekt, opatrně promícháme a ozdobíme snítkou máty a řezem pomeranče.

Komentáře k receptu