Vinný punč s ovocem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Jahody zahradní
  • 150 g Borůvky
  • 120 g Maliny
  • 180 ml Sherry brandy
  • 750 ml Víno šumivé (sekt)
  • 1 ks Broskve
  • 1 hrst Meduňka
  • 1 hrst Kostkový led
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 170.2 mg
  • Vláknina 6565 mg
  • Vitamín A 6565 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1563 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do skleněného džbánu nebo do mísy vsypeme omyté, na plátky nakrájené jahody, omyté maliny a borůvky, omytou, na tenké plátky nakrájenou broskev. Přidáme lístky čerstvé meduňky a přilijeme třešňovici. Zakryjeme fólií a necháme nejméně 1 hodinu v chladničce.

  • 2

    Potom do nádoby s ovocem a pálenkou přilijeme vychlazený sekt.

  • 3

    Podáváme s ledem.

Komentáře k receptu