Koktejl ze šumivého vína a campari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 ml Víno šumivé (sekt)
  • 60 ml Sodovka
  • 60 ml Campari Aperitivo Bitter
  • 0.5 ks Jablko granátové
  • 0.5 ks Pomeranč červený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 165.8 mg
  • Vláknina 5610.7 mg
  • Vitamín A 5610.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 375.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.

  • 2

    Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.

  • 3

    Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.

Komentáře k receptu