Pralesní zeleninové kari po thajsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 108 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 357.3 mg
 - Vláknina 4100 mg
 - Vitamín A 4100 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci zahřejeme vodu, přidáme kari pastu a mícháme do rozpuštění. Přivedeme k varu, vložíme oloupaný a nadrobno nakrájený kořen zázvoru, zelené fazolky, natrhané listy karfových limetek, rozpůlené kukuřičné klasy, pokrájenou brokolici a sójové klíčky. Ochutíme rozdrceným pepřem, solí a cukrem.
 - 
                                2
Znovu přivedeme k varu a na mírném ohni zvolna povaříme cca 2 minuty. Hotovou směs rozdělíme do misek a ihned podáváme.