Obilná kaše z mléka s nízkým obsahem alergenů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 37 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Celozrnné rýžové vločky
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Cukr hroznový (glukóza)
  • 1 ks Hypoalergenní mléčná výživa
  • 3 ks Šťáva karotková
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 97 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 14.3 mg
  • Vláknina 130 mg
  • Vitamín A 130 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kojenecké rýžové vločky smícháme s vodou (150 ml) a necháme krátce povařit asi 1 minutu. Sundáme z vařiče, přimícháme cukr, další vodu (50 ml) a mléčný prášek a dolijeme šťávou.

  • 2

    Hotovou mléčnou kaši nalijeme do láhve a protřepeme.

Komentáře k receptu