Těsto na obalování smažené zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 45 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 20 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 61.8 mg
 - Draslík 21.6 mg
 - Vláknina 148 mg
 - Vitamín A 148 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce ušleháme, přidáme polovinu piva a tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto, řádně rozmícháme a zředíme, aby bylo husté jako na těsto na kapání.
 - 
                                2
Zelenina určená ke smažení musí být suchá, proto ji po osolení obalujeme v mouce.