Francouzská remuláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Okurky nakládané
  • 15 g Sardelová pasta
  • 250 g Majonéza
  • 10 g Estragon
  • 250 g Džem jablečný
  • 10 g Kerblík
  • 10 g Kapary
  • 10 g Petržel kudrnka
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 516 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 369 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 217.8 mg
  • Vláknina 2470 mg
  • Vitamín A 2470 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 7.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky dáme majonézu a jablečný džem. Přidáme francouzskou hořčici, sardelovou pastu a vše spolu dobře promícháme.

  • 2

    Připravíme kyselé okurky, kapary, petrželku, kerblík a estragon. Vše pokrájíme nadrobno a vmícháme do ochucené majonézy.

  • 3

    Používáme asi po hodině, kdy se všechny chutě v majonéze smísí.

Komentáře k receptu