Sýrové fondue na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 300 g Sýr Čedar
  • 150 ml Víno bílé
  • 100 ml Omáčka bešamelová
  • 1 ks Bageta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 309 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 437 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 39.4 mg
  • Draslík 90.1 mg
  • Vláknina 1500 mg
  • Vitamín A 1500 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na grilu rozehřejeme zapékací mísu a nalijeme do ní bešamelovou omáčku s vínem a ohřejeme ji. Pomalu za mírného ohně přidáváme do mísy sýr a nesustále obsah mícháme. Sýr se bude postupně rozpouštět. Podáváme ideálně k čerstvému bílému pečivu, které v omáčce namáčíme.

Komentáře k receptu