Paprikovo - mandlový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Mandle
  • 200 g Paprika sterilovaná
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Máta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1489 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 397.1 mg
  • Vláknina 9217 mg
  • Vitamín A 9217 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.9 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a česnek najemno nasekáme. Mátu, nakrájenou papriku, opražené nasekané mandle, cibuli, česnek, sůl, pepř a citrónovou šťávu rozmixujeme.

  • 2

    Dip necháme vychladnou a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu