Omáčka s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 12 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 30 g Sýr čerstvý bez tuku
  • 125 ml Vývar zeleninový
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 23 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 37.2 mg
  • Draslík 35 mg
  • Vláknina 580.9 mg
  • Vitamín A 580.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli zvolna povaříme ve vývaru asi 2 minuty.

  • 2

    V misce smícháme žloutek s čerstvým sýrem, vinným octem, hořčicí, solí a pepřem. Za stálého míchání pomalu přiléváme vychladlý vývar.

  • 3

    Omáčku podáváme studenou.

Komentáře k receptu