Bagnet Rosso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Šalotka
  • 40 g Paprika červená
  • 40 g Paprika zelená
  • 60 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 20 g Petržel - nať
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 20 g Kapary
  • 20 g Okurky nakládané
  • 10 g Sardelová pasta
  • 10 g Hořčice
  • 125 ml Olej olivový
  • 20 ml Ocet vinný
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 571 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 176.1 mg
  • Vláknina 2527.5 mg
  • Vitamín A 2527.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šalotku a česnek oloupeme. Spolu s mrkví, paprikou, rajčaty, okurkou a chilli papričkou nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme kapary.

  • 2

    Sardelovou pastu smícháme s hořčicí, trochou strouhanky a olejem. Směs vmícháme do zeleniny a okořeníme octem, solí, pepřem a cukrem. Podle potřeby přidáme ještě strouhanku a dochutíme petrželkou.

Komentáře k receptu