Studená hořčičná omáčka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Citronová kůra
  • 2 polévková lžíce Víno červené
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 62 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 11.3 mg
  • Vláknina 227.9 mg
  • Vitamín A 227.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hořčici smícháme s vínem, olejem, citronovou kůrou, solí a pepřem. Vše vymícháme dohladka nebo rozšleháme.

  • 2

    Omáčku podáváme k rybám.

Komentáře k receptu