Jablečný dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Jogurt nízkotučný
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 56 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 2.8 mg
  • Draslík 138.1 mg
  • Vláknina 2337.5 mg
  • Vitamín A 2337.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jogurt smícháme s tvarohem. Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zastříkneme citronovou šťávou. Smícháme s jogurtem a dochutíme pepřem.

Komentáře k receptu