Kuřecí na broskvích
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 564 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 29 g
- Sodík 97132 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 143 mg
- Draslík 1410 mg
- Vláknina 17050 mg
- Vitamín A 17050 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 8.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso okořeníme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Plátky zprudka smažíme na másle 1 minutu z obou stran. Poté maso obalíme v nasekaných mandlích a smažíme z obou stran další 4 minuty. 
- 
                                2Maso podáváme s kompotovanými broskvemi. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        