Ořechový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 47 g
- Sodík 123 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 349.2 mg
- Vláknina 3718.8 mg
- Vitamín A 3718.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi opražíme nasekané ořechy, poté za neustálého míchání přidáváme pomazánku, do roztavené směsi přilijeme kefír a nakonec ochutíme solí, pepřem a koriandrem.
-
2
Vzniklý dip zdobíme nasekanou pažitkou.