Nádivka z pražených lískových oříšků
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 666 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 30 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 98 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 341.4 mg
- Vláknina 9700 mg
- Vitamín A 9700 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 7.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Lískové oříšky upražíme na pánvi dočervena. Po vychladnutí z nich odstraníme slupky a oříšky umeleme. Přidáme cukr, vanilkový cukr a trochu vody. 
- 
                                2Nádivku používáme při přípravě cukroví a moučníků. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        