Pstruh na mandlích a hroznech
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1120 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 66 g
- Sodík 322 mg
- Bílkoviny 110 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 320 mg
- Draslík 2092.8 mg
- Vláknina 8939.8 mg
- Vitamín A 8939.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.5 mg
- Vitamín E 7.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné pstruhy omyjeme a osušíme. Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj plátky citronu a na ně položíme osolené pstruhy. Přelijeme polovinou rozpuštěného másla, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 25 minut. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo a orestujeme na něm plátky mandlí. Přisypeme omyté, rozpůlené hroznové víno, přilijeme víno, osolíme, opepříme a vše povaříme 2 minuty. 
- 
                                3Po 20 minutách pečení přelijeme pstruhy připravenou mandlovou směsí a dopékáme ještě 5 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        