Filé v parmezánu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 14 g
- Sodík 441 mg
- Bílkoviny 88 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 69.9 mg
- Draslík 170.2 mg
- Vláknina 4514.5 mg
- Vitamín A 4514.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pod studenou vodou opláchneme rybí filé, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. 
- 
                                2Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehané vejce a ve třetím talíři smícháme parmezán s moukou a mandlemi. Přidáme do směsi sůl, pepř. 
- 
                                3Filé obalíme v mouce, poté vajíčkem a nakonec v parmezánu. 
- 
                                4Rozehřejeme ve woku margarín a dozlatova smažíme rybu. Jednou ji obrátíme. 
- 
                                5Citron rozdělíme na osminky a přidáme k rybě. 
- 
                                6Podáváme horké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        