Kaštanová nádivka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1407 kcal
- Sacharidy 228 g
- Tuky 46 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 228 g
- Cholesterol 400.2 mg
- Draslík 2661.5 mg
- Vláknina 5022.8 mg
- Vitamín A 5022.8 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 201 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kaštany upečeme, vyloupeme a nakrájíme na kostičky. 
- 
                                2Nasypeme je do nádoby s máslem a cukrem, za stálého míchání opečeme. 
- 
                                3Zvlášť si utřeme 100 g másla a žloutky, přidáme oloupané nakrájené mandle a opečené kaštany. Doplníme několika lžícemi sladké smetany, špetkou muškátového květu a osolíme. Přidáme trochu strouhanky, nesmí však být nádivka příliš tuhá. 
- 
                                4Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do nádivky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        