Jablečné čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 227.3 mg
 - Vláknina 7652 mg
 - Vitamín A 7652 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V mixéru rozšleháme citronovou šťávu s cukrem. Postupně přidáváme kousky oloupaných, jádřinců zbavených jablek. Nakonec přidáme jogurt.
 - 
                                2
Čatní podáváme k masům.