Gratinované filé se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 158.8 mg
 - Vláknina 3280 mg
 - Vitamín A 3280 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé vložíme do lžící másla vymazané zapékací mísy, osolíme a na povrchu potřeme máslem. Poklademe tenkými plátky žampionů, osolíme a posypeme citronovou kůrou a nastrouhaným sýrem.
 - 
                                2
Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě, až ryba pustí šťávu a sýr na povrchu je zapečený.
 - 
                                3
Podáváme s plátkem citronu a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.