Špagetová omeleta s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 66 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 340 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 66 g
 - Cholesterol 369.6 mg
 - Draslík 764.9 mg
 - Vláknina 20739.8 mg
 - Vitamín A 20739.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 92.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
V pánvi na rozehřátém másle podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a cuketu. Vmícháme uvařené špagety, otrhané lístky tymiánu a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Omeletu opékáme tak dlouho, až se vejce srazí. Potom ji obrátíme a opečeme do zlatova.
 - 
                                3
Omeletu rozdělíme na 4 díly a podáváme.