Hovězí vývar světlý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 80 g
 - Sodík 593 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 116.7 mg
 - Draslík 1089.9 mg
 - Vláknina 9652.3 mg
 - Vitamín A 9652.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 80.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Oheň zmírníme, přidáme sůl a cibuli a vaříme cca 1 1/2 až 2 hodiny.
 - 
                                2
Na větší kousky pokrájenou zeleninu přidáme jakmile maso začne měknout a dovaříme.
 - 
                                3
Hotový vývar přecedíme, sebereme tuk a podáváme čirý s pažitkou nebo nasekanou petrželovou natí.