Vepřové srdce s křenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 94 g
- Sodík 575 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 196.5 mg
- Draslík 1034.3 mg
- Vláknina 10157.2 mg
- Vitamín A 10157.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme. 
- 
                                2Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel. 
- 
                                3Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. 
- 
                                4Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        