Burgundská obloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 139 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 33.6 mg
 - Draslík 231.6 mg
 - Vláknina 2025 mg
 - Vitamín A 2025 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi rozpustíme máslo, anglickou slaninu pokrájíme na malé proužky a na másle orestujeme.
 - 
                                2
Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a přidáme ke slanině na pánev. Krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem.
 - 
                                3
Podusíme dvě minuty a podáváme.