Krupicové petit fours
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 714 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 101.6 mg
 - Draslík 84.2 mg
 - Vláknina 2426.4 mg
 - Vitamín A 2426.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve v míse rozšleháme vejce, přidáme cukr, kypřicí prášek, vanilkový cukr a olej. Utřeme dohladka. Poté přisypeme postupně za stálého míchání krupici a vymícháme lehké těsto.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 180C a vymažeme pečící plech.
 - 
                                3
Z těsta vytváříme kuličky o velikosti zhruba vlašského ořechu. Naskládáme je na plech, mírně rozplácneme dlaní, posypeme moučkovým cukrem.
 - 
                                4
Pečeme 20minut.