Nádivka vaječná s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 121 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 175.5 mg
 - Vláknina 6220.8 mg
 - Vitamín A 6220.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 3.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželku a bazalku nasekáme najemno, mandle rozdrtíme a vejce rozkvedláme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme kvalitní olej, přisypeme kostičky rohlíků a usmažíme dozlatova. Poté přidáme vejce, rychle promícháme, ochutíme solí, pepřem, petrželkou, bazalkou a posypeme mandlemi. Jakmile vejce ztuhnou, odstavíme a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Nádivka je vhodná do drůbežích rolád.