Cibulové zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 79 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 2.9 mg
  • Draslík 183.9 mg
  • Vláknina 4260.5 mg
  • Vitamín A 4260.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Asi 3 minuty ji povaříme v osolené vodě.

  • 2

    Na sádle zpěníme 1 jemně pokrájenou cibuli, přidáme uvařené a okapané cibulové kroužky, kmín, cukr a ocet. Vše krátce podusíme.

  • 3

    Cibulové zelí podáváme jako náhradu za čerstvé hlávkové zelí.

Komentáře k receptu