Zelený salát s jablkem, pistáciemi a sýrem Brie
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 31.3 mg
 - Draslík 229.9 mg
 - Vláknina 7902.8 mg
 - Vitamín A 7902.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na zálivku smícháme avokádový olej, jablečnou šťávu a balzamikový ocet, ochutíme solí a čerstvě umletým pepřem.
 - 
                                2
Salátové listy smícháme s polovinou zálivky, rozdělíme na talíře. Na salát naskládáme jablka nakrájená na tenké plátky, loupané pistácie a sýr nakrájený na plátky.
 - 
                                3
Zbytek zálivky nalijeme kolem salátu a podáváme.