Vařená cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 313.3 mg
 - Vláknina 7049.8 mg
 - Vitamín A 7049.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibule oloupeme a uvaříme ve větším množství osolené vody. Necháme okapat.
 - 
                                2
Připravené cibule rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a pokapeme olejem.
 - 
                                3
Podáváme k vařenému masu a k rybám.