Polévka masová s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 300 g Jogurt bílý
  • 20 g Rýže loupaná
  • 60 g Vepřové maso libové
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Bobkový list
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 112 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 163.5 mg
  • Draslík 416.6 mg
  • Vláknina 5171.5 mg
  • Vitamín A 5171.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 760 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, na kousky nakrájené maso uvaříme spolu s cibulí doměkka.

  • 2

    Potom přidáme oloupané, nakrájené jablko, bobkový list a přebranou, spařenou rýži. Povaříme a zahustíme rozkvedlaným jogurtem s vejcem.

  • 3

    Polévku můžeme okořenit utřeným česnekem.

Komentáře k receptu