Cibulová polévka s pancettou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 669 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 1695 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 14258.2 mg
 - Draslík 519.3 mg
 - Vláknina 8469.8 mg
 - Vitamín A 8469.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pancettu nakrájenou na malé kousky dejte do většího hrnce spolu se slaninou a smažte 2 minuty za občasného míchání.
 - 
                                2
Přidejte olej a cibuli a vše smažte 20 minut dozlatova na slabém plameni.
 - 
                                3
Přidejte vývar, rajčata, pepř a sůl. Vařte 30 minut za občasného míchání. Před podáváním posypte bazalkou a parmazánem.