Ryba v máslové omáčce s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 655 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 111.5 mg
 - Draslík 1087 mg
 - Vláknina 7654.8 mg
 - Vitamín A 7654.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.7 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hlubokého hrnce dáme cibuli nakrájenou najemno, prolisovaný česnek, tymián, pepř, citronové plátky, rybí filety, vše zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a pozvolna přivedeme k varu. Odstavíme, odebereme 1 šálek vody a necháme ve zbylém vývaru marinovat ryby asi 10 minut.
 - 
                                2
Slitou vodu dáme do kastrůlku, zakryjeme poklicí a vaříme při vysoké teplotě 5 minut, dokud se polovina neodpaří. Přidáme ocet a vaříme další minutu. Snížíme teplotu, vmícháme máslo a necháme jej rozpustit. Přidáme kapary, osolíme, opepříme.
 - 
                                3
Na pánvi oblanšírujeme pórek a bílé zelí, nakrájené na proužky. Rybí filety vyjmeme z vývaru, vše naservírujeme na ohřáté talíře a zalijeme máslovou omáčkou.