Indický salát z brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 606 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 2.3 mg
 - Draslík 1528.9 mg
 - Vláknina 20611 mg
 - Vitamín A 20611 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 84.2 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve vroucí vodě 10 minut doměkka. Scedíme a odložíme.
 - 
                                2
V jiném hrnci povaříme 2 minuty ve vroucí vodě brokolici, scedíme a přidáme k bramborám.
 - 
                                3
Zeleninu necháme zchladnout. Přidáme mango nakrájené na kostičky, jarní cibulku. Vše osolíme, opepříme a promícháme.
 - 
                                4
V malé misce připravíme zálivku z římského kmínu, koriandru, mangového čatní, nízkotučného jogurtu, čerstvého zázvoru a čerstvého koriandru. Hotovou zálivku promícháme s bramborovou směsí. Dáváme pozor, abychom brambory a brokolici příliš neponičili.
 - 
                                5
Salát je možné ihned podávat.