Zeleninovo-houbové kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 112 g
 - Sodík 141 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 112.5 mg
 - Draslík 516.7 mg
 - Vláknina 4837.5 mg
 - Vitamín A 4837.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuřecí maso bez kostí nakrájíme na kousky a zprudka je osmahneme na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Přidáme omyté, na proužky nakrájené zelí, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a předem namočené houby. Vše osmahneme a podlijeme vývarem. Přilijeme sójovou omáčku, víno a povaříme na polovinu objemu šťávy.
 - 
                                3
Nakonec do pokrmu vmícháme hrášek a podusíme 5 minut.
 - 
                                4
Podáváme s rýží.