Krém pařížský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4355 kcal
 - Sacharidy 322 g
 - Tuky 325 g
 - Sodík 120 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 306 g
 - Cholesterol 590 mg
 - Draslík 2795 mg
 - Vláknina 70000 mg
 - Vitamín A 70000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šlehačku a rozstrouhanou čokoládu přistavíme na oheň a přivedeme do varu.
 - 
                                2
Jakmile se začne vařit, odstavíme ji hned z ohně a zchladíme tak, že hrnek postavíme do studené vody.
 - 
                                3
Pak ji necháme několik hodin v chladu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou ušleháme na krém.