Ravioli plněné okounem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 919 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 547 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 314.8 mg
 - Draslík 272.3 mg
 - Vláknina 8895 mg
 - Vitamín A 8895 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
 - 
                                2
V kastrolu smažíme na másle česnek, rozpustíme na něm sardelky a přidáme okouna nakrájeného na kousky. Pomalu orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vaříme dalších 10 minut. Okouna umeleme, smícháme s vejcem.
 - 
                                3
Těsto vyválíme na tenký plát, rozmístíme kopečky náplně a uděláme ravioli. Ravioli uvaříme v osolené vodě a krátce blanšírujeme na pánvi s máslem a pomerančovou šťávou. Posypeme čerstvou petrželkou a pomerančovou kůrou.