Svěží jehněčí kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 26 g
- Sodík 488 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 160 mg
- Draslík 101.8 mg
- Vláknina 3208.3 mg
- Vitamín A 3208.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1901.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso osolíme a položíme na grilovací rošt. Potřeme polovinou oleje a posypeme černým pepřem. Na každou kotletu položíme po 1 snítce rozmarýnu, máty a tymiánu.
-
2
Maso vložíme 10 cm pod horký gril a 4-6 minut ho grilujeme. Vyjmeme z grilu, sejmeme bylinky a kotlety obrátíme. Potřeme je zbylým olejem, znovu na ně položíme bylinky a grilujeme dalších 4-6 minut. Servírujeme.