Kapr s kysaným zelím a pomeranči
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 17 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 111 mg
- Draslík 1184.5 mg
- Vláknina 10811.3 mg
- Vitamín A 10811.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 145.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané šalotky nakrájíme na čtvrtky a necháme zesklovatět na rozehřátém másle v kastrolu. Přidáme kysané zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Podle chuti osolíme, opepříme a osladíme. Pod pokličkou zvolna dusíme asi 45 minut. Nakonec k zelí přimícháme dílky oloupaných pomerančů. 
- 
                                2Omyté porce kapra rozložíme na zelí a dusíme pod pokličkou dalších 15 minut. 
- 
                                3Porce kapra a zelí s pomeranči upravíme na talíře. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        