Strouhání do polévky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 137 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 20 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 19.4 mg
 - Vláknina 1560 mg
 - Vitamín A 1560 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku smícháme s vejcem.
 - 
                                2
Vypracujeme tuhé těsto, které nastrouháme přes hrubé struhadlo přímo do polévky.
 - 
                                3
Vaříme 4 minuty.