Nakládaný hermelín
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 600 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 239.7 mg
 - Vláknina 4580 mg
 - Vitamín A 4580 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hermelíny rozřízneme podélně napůl, vnitřky opatrně vydlabeme.
 - 
                                2
V misce je smícháme s máslem, nasekanými ořechy a česnekem a utřeme. Ochutíme solí a vzniklou pomazánkovou směsí naplníme hermelíny, zabalíme do alobalu a necháme alespon 3dny uležet v lednici.
 - 
                                3
Poté podáváme nakrájené na trojúhelníčky, dozdobené hroznovým vínem, případně čerstvými bylinkami.