Brynzová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 12 g
- Sodík 492 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 8.6 mg
- Draslík 168.3 mg
- Vláknina 2445 mg
- Vitamín A 2445 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brynzu ušleháme s máslem, vmícháme jemně nakrájenou cibuli, kmín, papriku, nasekanou pažitku a sůl. Je-li pěna příliš hustá, zředíme zakysanou smetanou. Na talířky rozprostřeme plátky okurky, na ně navršíme pěnu a ozdobíme kolmo zapíchnutými půlkolečky okurky.