Brynzová pěna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Brynza
  • 5 g Sůl
  • 30 g Pažitka
  • 4 g Kmín drcený
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 200 g Okurka salátová
  • 20 ml Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 143 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 492 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 8.6 mg
  • Draslík 168.3 mg
  • Vláknina 2445 mg
  • Vitamín A 2445 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brynzu ušleháme s máslem, vmícháme jemně nakrájenou cibuli, kmín, papriku, nasekanou pažitku a sůl. Je-li pěna příliš hustá, zředíme zakysanou smetanou. Na talířky rozprostřeme plátky okurky, na ně navršíme pěnu a ozdobíme kolmo zapíchnutými půlkolečky okurky.

Komentáře k receptu