Tuňákový sendvič
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 417 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 10 g
- Sodík 559 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 131.7 mg
- Draslík 320.8 mg
- Vláknina 7880 mg
- Vitamín A 7880 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Tuňáka slijeme a rozmačkáme vidličkou. Salát omyjeme a dobře osušíme. Chleba zbavíme kůrek. 
- 
                                24 plátky chleba poklademe kousky ryby, navrch dáme plátky vejce, kousky salátu a překryjeme druhým plátkem chleba potřeným olivovou pastou. Toasty servírujeme překrojené napříč. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        