Fettuccine s bílým lanýžem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 75 g Máslo čerstvé
  • 40 g Lanýž
  • 350 g Těstoviny Fettuccine
  • 60 ml Sýr Parmezán
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 526 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 445 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 59 g
  • Cholesterol 32.7 mg
  • Draslík 46.8 mg
  • Vláknina 5171 mg
  • Vitamín A 5171 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.

  • 2

    Uvařené těstoviny slijeme a přendáme do mísy.

  • 3

    K uvařeným těstovinám přimícháme nakrájené kostičky másla, nastrouhaný parmezán, mletý muškátový oříšek. Osolíme a opepříme. Vše promícháme.

  • 4

    Na těstoviny nastrouháme plátky bílého lanýže a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu