Jahodová pusa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 86 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 106 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 86 g
 - Cholesterol 0.5 mg
 - Draslík 289.9 mg
 - Vláknina 4000 mg
 - Vitamín A 4000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 140C.
 - 
                                2
Bílky ušleháme do tuhého sněhu, přidáme barvivo a cukr a ještě dál šleháme, dokud nevznikne tužší hmota.
 - 
                                3
Plech vyložíme pečicím papírem a lžící vytvoříme asi 6 větších pusinek. Dáme cca na 60min sušit do trouby, poté troubu vypneme a pusinky v ní necháme ještě cca 3hodiny.
 - 
                                4
Podáváme s jahodami nakrájenými na čtvrtiny, jogurtem a posypané moučkovým cukrem.