Rybí předkrm ceviche
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 210 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 40 mg
 - Draslík 1478.3 mg
 - Vláknina 17747.5 mg
 - Vitamín A 17747.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 98.3 mg
 - Vitamín E 5.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bělomasou mořskou rybu (například tresku, chňapala, mořčáka nebo platýse) zbavíme kůže, maso nakrájíme na kousky velikosti 1 cm. Dílky ryby vložíme do skleněné mísy a zalijeme šťávou ze čtyř limetek, přiklopíme, necháme hodinu v chladničce odležet.
 - 
                                2
Po této době rybu smícháme s rozmělněnou chilli papričkou, cibulí, rozkrájenými rajčaty, avokádem, koriandrem a nakonec lehce osolíme.
 - 
                                3
Aranžovací kroužek umístíme doprostřed talíře, naplníme ho ceviche a upěchujeme, kroužek opatrně sejmeme. Talíř ozdobíme sladkou chilli omáčkou, kokosovým krémem a koriandrem. Takto připravíme všechny porce, přidáme k nim dílky limetky a podáváme.